STOP
WISHING
START
DOING

SHUT UP AND TRAIN…

IkBenIkDoe

Sportplusbegeleiding voor de jeugd

Soms hebben kinderen problemen op school, de sportvereniging of thuis waar ze niet zelf of samen met de ouders uit kunnen komen. Ze kunnen niet altijd makkelijk aansluiting vinden bij leeftijdsgenoten of hebben andere problemen waardoor het net wat moeilijker voor ze verloopt.

Door de kickbokssport en functioneel trainen als rode draad te gebruiken werken wij samen -met veel persoonlijke aandacht!- aan het verbeteren van je kinds weerbaarheid, gedrag of zelfvertrouwen en prestaties op school, sport of thuis. Dit kan individueel of in een klein groepje.

Door de persoonlijke begeleiding of grootte en samenstelling (op leeftijd en gelijkgestemdheid) van de groep garanderen wij net dat beetje extra persoonlijke aandacht die de kinderen een stapje verder helpt, en bij individuele begeleiding kunnen we natuurlijk nóg specifieker en intensiever begeleiding geven.

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van kinderen die op welke manier dan ook een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze gepest worden, ontwikkelings- of gedragsproblematiek hebben of door ADD, ADHD, ODD of ASS minder goed presteren of moeilijk aansluiten bij andere kinderen. Wij hebben hierbij veel successen behaald! Ons succespercentage bij gepeste jeugd is zelfs 100%!!!

Samen werken we aan jouw fitheid
Samen werken we aan jouw fitheid, techniek, weerbaarheid, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.
Ervaren Trainers
Onze trainers hebben ervaring met het lesgeven op topniveau en kennen de (kick-)bokssport door en door.
Voor wie zijn grenzen wil testen
Voor wie zijn of haar grenzen tot het uiterste wil testen hebben wij onze zelf ontworpen extreme trainingen: GladiatorX en AmazoneX.Ook voor specifieke trainingen zoals functional training, kickshield en powerbandboxing.
Speciale trainingen voor vrouwen
Speciaal voor vrouwen die liever trainen met andere vrouwen hebben wij bokszaktrainingen voor alleen vrouwen met alle voordelen van een bokszaktraining; vetverbranding, versterking van je bloedsomloop, je spieren, je botten en je weerstand, verbetering van je reactievermogen, balans, snelheid, timing en coördinatie!
Programmas voor scholen en bedrijven
Bedrijven hebben veel baat bij sportende werknemers. Resultaten zijn een lager ziekteverzuim en scherpere, effectievere werknemers, mede doordat stress op een gezonde manier wordt kwijt geraakt.Onze trainers hebben veel ervaring met (speciaal) onderwijs en kunnen derhalve een workshop, gymles of sportdag opzetten die uitdagend en gevarieerd is voor iedere leerling.Bij de jeugdgroepen zijn er altijd meerdere trainers aanwezig zodat veiligheid zowel fysiek als emotioneel gegarandeerd wordt.Respect is bij House of Boxing heel belangrijk!Respect voor jezelf, respect voor elkaar, respect voor de sport

Schrijf ons

Wij zijn altijd blij met je feedback of opmerkingen. Schrijf ons gerust!!

Bel of bezoek ons

Voor meer informatie kun je ons natuurlijk altijd bellen. We helpen je graag verder!
Ons bezoeken mag natuurlijk ook. Ons Adres:
Hadrianussingel 33A, 6642 AH Beuningen.

+31 24 737 0335

House of Boxing

Follow Us